Pipete

produsepipete

Pipeta pentru aplicarea şi indepărtarea lentilelor de contact DMV are un sir de avantaje:

  • este mult mai igienic decat folosirea degetelor;
  • este ideal pentru persoanele cu unghiile lungi, care nu mai trebuie să-şi facă probleme că vor deteriora lentilelor de contact sau leza ochiul;
  • este ideal şi pentru oamenii cu mainile aspre.

In masura necesitatilor de manipulare cu lentile sunt adaptatoare specifice acostora.

Pipeta pentru lentile sclerale

Pipeta pentru lentile sclerale este utilizat ca un dispozitiv neevitabil pentru pacientii si oftalmologii din intreaga lume care aplica lentilele sclerale. Printr-o centralizare reusita piteta sclerala aplica si scoate  cu siguranta lentil slerala din ochi.

Pipeta pentru lentile dure DMV Clasic

Pipeta DMV Clasic este utilizata in aplicarea si scoaterea lentilelor dure sau altfel spus a lentilelor ortocheratologice. Acest dispozitiv este este util si comod pentru a manevra lentila gase permiabila, fara durere sau o alta complicatie.

Pipeta pentru lentile de contact moi

Dispozitivul pentru aplicarea şi indepărtarea lentilelor de contact moi dispune de un sistem patentat de prindere a lentilei de contact, cu o curbură aproape identică cu cea a globului ocular şi astfel protejează foarte bine suprafaţa lentilei.
Acesta permite indepărtarea sigură şi confortabilă a lentilelor de contact.

1. Pentru aplicarea lentilelor de contact
Capătul subţire al dispozitivului pentru aplicarea şi indepărtarea lentilelor de contact ventuza are o mică adâncitură care păstrează  umezeala lentilei pentru plasarea pe ochi. Astfel, purtătorii de lentile de contact pot manevra cu uşurinţă ventuza şi precizie în timp ce se uită în oglindă.

2. Pentru îndepărtarea lentilelor de contact
Pentru îndepărtarea lentilelor se utilizează partea cu cleşti şi prin strângerea lentilei se poate îndepărta de pe ochi.

Opinii despre produs 

“E foarte util, fie ca e vorba de pus lentila la ochi sau de scos lentila de la ochi. Se întreţine foarte simplu (spalat cu apa si sapun şi uscat cu prosop).
E ideal în cazul în care apare o urgenţa şi nu ai posibilitatea sa te speli pe maini inainte de a manevra lentila. Il recomandă tuturor purtatorilor de lentile, indiferent de tipul de lentile pe care il folosesc (zilnice, lunare, anuale, multifocale, torice, colorate, etc).”

Ortocheratologia

Suferi de miopie? Nu te ingrijora, miopia poate fi tratata! Gratie ortocheratologiei sau lentilelor Terapeutice Paragon CRT ce le aplici seara inainte de somn si le scoti dimineata te bucuri de un rezultat uimitor cu o vedere clara pe parcursul zilei fara lentile de contact, fara ochelari si fara a fi supus riscului chirurgical! Lantilele Paragon CRT cu port de un an, sunt indicate persoanelor de orice virsta si copiilor de la 6 ani pentru corectia miopiei, abliopiilor in stadiu incipient si strabismului acomodational. Cercetatorii NASA, in urma unor cercetari cosmice sub presiune au descoperit materialul pentru confectionarea lentilelor Paragon CRT, fiind permiabil la oxigen catre cornee.


Lentila de noapte

© 2014 Basrolens