Lentile de noapte

lentileprod

Lentile de noapte Paragon CRT 100

Terapia Refractiva  presupune purtarea peste noapte a lentilelor de contact rigide, performante, care modifică forma corneei, astfel incat, după ce lentilele sunt îndepărtate peste zi, persoana vede clar, fără corecţie adaugătoare, o perioadă de timp (3 zile şi mai mult) – efect  obţinut  din prima zi după scoaterea lentilelor.

Materia primă  de producere a lentilelor Paragon CRT-100

Materia primă pentru producerea lentilelor Paragon CRT-100 o constitue  substanta foarte specială, din domeniul tehnologiilor inalte, cu 100 % permeabilitate pentru oxigen – Paflufcon. Peste 50% din numarul companiilor producatoare de lentile  dure utilizeaza materialul companiei Paragon certificat FDA şi CE. Nivelul inalt de permeabilitate al oxigenului si continutul de umiditate scazut (mai putin de 1%), reduc semnificativ riscul de infectare, murdarire in cazul acestui tip de lentile. Aceasta datorita  posibilitatii foarte limitate de penetrare a florei patogene si  facilitarii curatarii mecanice.

Aria de acoperire a corneei cu lentila  Paragon CRT alcatuieste aproximativ 50-65% din cea a lentilelor moi de contact, care acopera in intregime limbul. Aceasta favorizeaza in mod considerabil  circulatia continua, mai ampla si schimbul  lacrimal in afara lentilei. Potrivit statisticilor, riscul aparitiei  cheratitei microbiene in timpul purtarii lentilelor rigide cu inaltă permeabilitate de oxigen este de 4 ori mai mic decît în cazul  purtarii lentilelor de contact moi (respectiv 0,01 şi 0,039%) şi de 20 de ori mai mic decât în purtarea prelungită a lentilelor de contact moi.

Avantaje :

 • Stoparea procesului de evolutie a mioipei la copii.
 • Lentilele terapeutice se aplică pe timpul nopţii (6-8 ore), fapt ce exclude acţiunile nefaste ale mediului şi potenţialele complicaţii (semnalate frecvent în cazul utilizării lentilelor de contact tradiţionale).
 • În terapia refractivă procesul de formare a lacrimii nu este împiedicat – ochiul funcţionează fiziologic corect.
 • Lentilele alese corect asigură un comfort deplin cu ochii închişi.
 • Terapia refractivă  nu presupune  limite în  activitate (în cazul aplicării lentilelor  de zi sunt contraindicate bazinul, cosmetica, praful, aerozolul, fumul, vântul şi alţi factori potenţial dăunători).
 • Marele avantaj al lentilelor ortokeratologice reiese din faptul că efectul lor este complet reversibil cu excluderea totala a  complicatiilor.

  Indicatii: Lentilele Paragon CRT 100 sunt indicate persoanelor de orice vârstă şi copiilor de la 6 ani pentru corecţia miopiei până la – 6.5 D, cu astigmatismul  pâna la  –1.75 D. În mod special terapia refractivă este indicată:

 • contingentului de până la 19-21 ani, când este contraindicat orice tip de corecţie chirurgicală (experienţa internaţională demonstrează că în rezultatul aplicării terapiei refractive la copii şi adolescenţi, progresarea miopiei este în descreştere, iar în 40% cazuri este posibilă stoparea dezvoltării miopiei);
 • persoanelor cu un mod de viaţă activ şi celor cărora specificul profesiei nu le permite purtarea ochelarilor şi lentilelor de contact moi;
 • drept soluţie perfectă pentru persoanele ce nu pot  suporta corecţia cu lentile de contact moi (reacţii alergice, insuficienţă de oxigen a corneei, micşorarea accentuată a sensibilităţii corneene, concreşterea vaselor corneei, etc);
 • în cazul cînd este contraindicată corecţia laser a vederii (stratul cornean  foarte subţire, grad sporit de survenţie a cărorva riscuri, etc).

Contraindicaţii:

 • patologii ale corneei;
 • astigmatism cornean direct mai mare de 1.75D;
 • patologii ale pleoapei;
 • sindromul  “ochi uscat”;
 • patologii oculare interne.

Concluzii:

 • terapia de refracţie Paragon CRT 100 este o metodă eficientă pentru corectarea miopiei;
 • vederea revine la normal începând cu prima noapte după aplicarea lentilelor Paragon CRT 100;
 • rezultate şi date cu nivel înalt de stabilitate pot fi obţinute  la pacienţii cu miopie de până la  – 4.0D;
 • principalele complicaţii ale terapiei de refracţie sunt epiteliopatiile şi astigmatismul indus;
 • prevenirea complicaţiilor presupune o selectare adecvată a pacienţilor, alegerea corectă a lentilelor şi realizarea rapidă a poziţionării stabile a lentilei, la fel şi  îngrijirea corectă, corespunzătoare a lentilelor.

Ortocheratologia

Suferi de miopie? Nu te ingrijora, miopia poate fi tratata! Gratie ortocheratologiei sau lentilelor Terapeutice Paragon CRT ce le aplici seara inainte de somn si le scoti dimineata te bucuri de un rezultat uimitor cu o vedere clara pe parcursul zilei fara lentile de contact, fara ochelari si fara a fi supus riscului chirurgical! Lantilele Paragon CRT cu port de un an, sunt indicate persoanelor de orice virsta si copiilor de la 6 ani pentru corectia miopiei, abliopiilor in stadiu incipient si strabismului acomodational. Cercetatorii NASA, in urma unor cercetari cosmice sub presiune au descoperit materialul pentru confectionarea lentilelor Paragon CRT, fiind permiabil la oxigen catre cornee.


Lentila de noapte

© 2014 Basrolens