Formare si Certificare

certifica

Vă mulţumim pentru interesul acordat Paragon CRT ®, care reprezintă punctul de referinţa în domeniul remodelării corneene. Nu trebuie sa ratati această oportunitate de a introduce una din tehnicile în plină efervescenţă în domeniul lentilelor de contact.

Practicienii instruiţi în mod special şi certificaţi în domeniul Terapiei Refractive Corneene, Paragon CRT fac parte dintr-un grup exclusiv.

Pentru a deveni specialist certificat de compania Paragon Vision Sciences este necesar să expediaţi varianta scanată a testului completat la una din adresele e-mail:infoparagoneye@yahoo.comparagon.ro@gmail.com

Regulile si conditiile pentru a obtine licenta si certificatul de functionare sunt propuse de compania Paragon Vision Sciences pentru:

* asigurarea şi confirmarea pacienţilor înalta calitate a produsului

* asigurarea certificării şi înregistrării în cadrul companiei Paragon Sciences Vision

* asigurarea discontului garantat pentru Lentilele Paragon CRT , oferit de compania Paragon Vision sciences

PRODUSELE Paragon CRT 

TRAININGUL PENTRU CERTIFICARE

Test de certificare CRT®
banner

Ortocheratologia

Suferi de miopie? Nu te ingrijora, miopia poate fi tratata! Gratie ortocheratologiei sau lentilelor Terapeutice Paragon CRT ce le aplici seara inainte de somn si le scoti dimineata te bucuri de un rezultat uimitor cu o vedere clara pe parcursul zilei fara lentile de contact, fara ochelari si fara a fi supus riscului chirurgical! Lantilele Paragon CRT cu port de un an, sunt indicate persoanelor de orice virsta si copiilor de la 6 ani pentru corectia miopiei, abliopiilor in stadiu incipient si strabismului acomodational. Cercetatorii NASA, in urma unor cercetari cosmice sub presiune au descoperit materialul pentru confectionarea lentilelor Paragon CRT, fiind permiabil la oxigen catre cornee.


Lentila de noapte

© 2014 Basrolens