Cine poarta Lentilele CRT

cine poarta

Terapia refractiva  este recomandata pacientilor de la varsta de 6 ani cu o miopie de la -0.5D la -6.5D și celor cu astigmatism pana la -3D.

Terapia refractiva corneeana (CRT), cu ajutorul lentilelor de noapte Paragon-CRT poate fi recomandata doar de un medic special instruit si care detine diploma de pregatire Paragon-CRT.

Selectarea corecta a lentilelor de noapte necesita un diagnostic complet, care va permite examinarea caracteristicilor individuale ale corneei.

CRT este recomandat copiilor

Studii recente arata ca lentilele Paragon CRT sint optiune perfecta de corectare a miopiei la copii. Acestea remodeleaza calculat si reversibil forma corneei in timpul somnului, astfel incit ofera o vedere clara pe parcursul zilei fara alte metode de corectie. Fiind produse dintr-un material cu inalta permiabilitate la oxigen acestea remodeleaza corneea usor pe timp de noapte, in conditii sigure, oferind un efect pina la 72h

  • Copilul dvs poarta ochelari sau lentile de contact in timpul activitatilor fizice in care este implicat?
  • Sunteti ingrijorat de potentialele injurii ca urmare a utilizarii ochelarilor sau lentilelor de contact?
  • Va preocupa respectarea procedurilor de igiena in timp ce copilul dvs este departe de casa?
  • Copilul dvs se plinge de dureri de ochi,  roseata sau de ochi uscati din cauza lentilelor de contact de zi?

Daca ati raspuns afirmativ la aceste intrebari, lentilele Paragon CRT pot fi ideale pentru copilul Dvs.

Imaginați-vă copilul Dvs cum dimineața,  inainte de a merge la scoala, nu isi pune lentilele de contact, ci si le indeparteaza de pe ochisori – fara lentile de contact pierdute, fara ochelari rupti, fara interventii chirurgicale, doar cu o vedere clara pe parcursul intregii zile!

 CRT este recomandat adultilor

Din anul 2002, lentilele de noapte bucura mii de oameni din intreaga lume! Acestea i-au scutit de grija ochelarilor, le-au oferit sansa de a duce o viata activa, de a practica sportul sau job-ul iubit.

De ce sa-ti complici activitatea zilnica cu o grija in plus, cind lentilele de noapte pot sa-ti ofere o vedere de 100% in timp ce dormi pe parcursul intregii zile?!

Terapia Refractiva are aceleasi efecte de remodelare a corneei si in cazul adultilor fiind  non-invaziva, non-chirurgicala cu un efect garantat.

Daca chirurgia Lasik va este contraindicata, sau pur si simplu nu sinteti increzuti in aceasta practica, atunci lentilele de noapte sint recomandarea ideala, tocmai datorita reversibilitatii si inofensivitatii acestora.

 

Ortocheratologia

Suferi de miopie? Nu te ingrijora, miopia poate fi tratata! Gratie ortocheratologiei sau lentilelor Terapeutice Paragon CRT ce le aplici seara inainte de somn si le scoti dimineata te bucuri de un rezultat uimitor cu o vedere clara pe parcursul zilei fara lentile de contact, fara ochelari si fara a fi supus riscului chirurgical! Lantilele Paragon CRT cu port de un an, sunt indicate persoanelor de orice virsta si copiilor de la 6 ani pentru corectia miopiei, abliopiilor in stadiu incipient si strabismului acomodational. Cercetatorii NASA, in urma unor cercetari cosmice sub presiune au descoperit materialul pentru confectionarea lentilelor Paragon CRT, fiind permiabil la oxigen catre cornee.


Lentila de noapte

© 2014 Basrolens