Despre NOI


Compania BasRoLens este reprezentant si distribuitor unic autorizat al Paragon Vision Sciences in Romania. BasRoLens  a lansat un produs revolutionar pentru corectia si incetinirea miopiei. BasRoLens propune cu incredere Lentilele Terapeutice Paragon CRT fiind confortabile, sigure si usor de aplicat!

Datorita tehnologiilor avansate de astazi, aceste lentile pot fi realizate si livrate foarte usor, in aproximativ 5 zile, fiind un termen orientativ in dependent de activitatea tertilor.

Acum si in Romania, BasRoLens are propriile cabinete de oftalmologie unde investigheaza si trateaza miopia cu Lentilele Paragon CRT, recomanda respectind cu strictete toate indicatiile producatorului cu privire la modalitatea de purtare, intretinere, sterilizare si inlocuire a lentilelor de contact ortocheratologice.

Important! Pentru a achizitiona  Lentilele ortocheratologice  este necesar sa consultati specialistul deoarece prescrierea lentilelor ortocheratologice include un examen clinic special.

De ce BasRoLens? Pentru ca echipa BasRoLens tine starea ta de sanatate si a familiei tale sub control, printr-o metoda unica si revolutionara. Pentru sanatatea ochilor tai exista Lentilele ortocheratologice Paragon CRT, exista cabinetele oftalmologice consultative in Romania ale companiei BasRoLens!

Misiunea companiei

BasRoLens are misiunea de a oferi confortul si libertatea vederii excelente fara lentile de contact pe parcursul zilei, fara ochelari, fara chirurgie, aplicind rezultatele tehnologiilor de performanta in corectia miopiei.

Scopurile si Valorile companiei

  • Promovarea si dezvoltarea metodei ortocheratologiei cu scop de a obtine rezultate maxime in Terapia Refractiva.
  • Flexibilitate in serviciile de consiliere, receptionarea comenzilor prin  e-mail,chat, telefon. Pachet de servicii consultative de la cabinet.
  • Calitate inalta in deservirea colaboratorilor cit si a pacientilor.
  • Colaborare efectiva si spirit de echipa cu specialistii cabinetelor consultative in atingerea obiectivelor trasate.
  • Dezvoltarea profesionala continua prin participarea reprezentantilor la seminare si conferinte nationale si internationale  cu scopul schimbului de idei stiintifice si practice privind ortocheratologia.
  • Favorizarea si incurajarea relatiilor de colaborare intre specialisti.
  • Profesionalism in activitatea reprezentantilor cabinetelor consultative.

Ortocheratologia

Suferi de miopie? Nu te ingrijora, miopia poate fi tratata! Gratie ortocheratologiei sau lentilelor Terapeutice Paragon CRT ce le aplici seara inainte de somn si le scoti dimineata te bucuri de un rezultat uimitor cu o vedere clara pe parcursul zilei fara lentile de contact, fara ochelari si fara a fi supus riscului chirurgical! Lantilele Paragon CRT cu port de un an, sunt indicate persoanelor de orice virsta si copiilor de la 6 ani pentru corectia miopiei, abliopiilor in stadiu incipient si strabismului acomodational. Cercetatorii NASA, in urma unor cercetari cosmice sub presiune au descoperit materialul pentru confectionarea lentilelor Paragon CRT, fiind permiabil la oxigen catre cornee.


Lentila de noapte

© 2014 Basrolens